U bent rijker dan u denkt want zonder dat u het weet zit u op een groot vermogen aan kennis en kunde namelijk uw eigen medewerkers/collega’s. Veel energie wordt gestoken in het peilen van hoe klanten denken over uw organisatie maar het is minstens zo belangrijk om te peilen wat uw eigen medewerkers vinden van de organisatie waarvoor ze werken. Zij kunnen u namelijk verder helpen om te verbeteren.

Om een goede start te maken met het inventariseren van de ideeën en gedachten die medewerkers hebben over uw organisatie en de dingen die ze doen heeft Veritas4u de medewerkersklimaatscan ontwikkeld.

Wat doet de scan

Via deze scan worden tenminste 4 thema’s die spelen binnen iedere organisatie belicht en bevraagd. Dit zijn:

  1. Eigen werkzaamheden
  2. De organisatie
  3. Samenwerken
  4. Persoonlijke groei

Daarnaast is het mogelijk om medewerkers eventueel te bevragen over eigen actuele thema’s. Voordat de scan wordt uitgevoerd zal deze worden toegelicht en opgezet door middel van een persoonlijk gesprek.

Hoe werkt de scan

Medewerkers worden via e-mail benaderd om deel te nemen aan de scan. Via een online formulier kunnen ze de gestelde vragen beantwoorden zowel via PC als mobiel. Geen gedoe met A4-tjes of WORD documenten. Nadat de scan is uitgevoerd bundelt Veritas4u de resultaten en verwerkt deze geanonimiseerd* in een rapport welke zal besproken worden met de belanghebbende in een persoonlijk gesprek. Op basis van deze resultaten kunnen dan stappen genomen worden om het klimaat van de medewerkers te verbeteren zodat deze nog meer de gelegenheid krijgen om te presteren eventueel met ondersteuning van Veritas4u. Daarnaast bestaat ook nog de mogelijkheid om een diepere/uitgebreidere scan te doen als resultaten onduidelijk zijn of er meer uitleg/duiding nodig is.

* Privacy en geheimhouding staan hoog in het vaandel bij Veritas4u zowel voor u als uw medewerkers/collega’s.

De scan is nog maar het begin

Veritas4u gelooft in duurzame resultaten en daarom kunnen we u ook helpen om een periodieke scan (tegen gereduceerd tarief) uit te voeren zodat u continu vinger aan de pols houdt aangaande het medewerkersklimaat binnen uw organisatie. Wij raden dit zelfs aan omdat daarmee daadwerkelijk aangetoond kan worden dat op basis van uitgevoerde acties uw organisatie op de goede weg is.

Wat kost een Medewerkersklimaatscan

De investering voor een Medewerkersklimaatscan bedraagt € 975* excl. BTW. Dit is inclusief het voorbereidingsgesprek, de daadwerkelijk online scan, rapport en toelichtingsgesprek. Veritas4u begeleidt de complete scan zodat u zich kunt blijven richten op uw eigen onderneming.

* Vanaf 50 medewerkers is er een meerprijs van € 5,- per medewerker die meedoet aan de scan.

Durft u de scan aan

Met andere woorden: geef uw organisatie een stem die u vertelt wat goed gaat en wat er beter kan. Waardevol voor de organisatie en een belangrijk signaal naar uw medewerkers: hun mening telt!

Ik wil een Medewerkersklimaatscan